Skip to content Skip to footer

Gift Certificates

Welcome to order

Gift Certificates

You deserve better than a rushed massage by a rookie therapist in a place that makes you feel more stressed

Silver

Icon
$100
I want this card

Platinum

Icon
$500
I want this card
Testimonials

What People Say About Us

Everything fits and it’s a beautiful and high quality. My favourite’s the scarf, cause I was looking for one. We have a jacket that fits for both of us, cause i babycarry him in a wrap and there’s always a little space between us. The scarf is the best solution.

Veronika

Veronika

Bolgarija

Že dlje časa sem se odločala za nakup elastičnega traku, ampak me ni prepričal dokler nisem našla Pomé. Prijazno osebje, ki mi je svetovalo pri izbiri in nošenju v nosilki, me je prepričalo za nakup. Všeč so mi naravni materiali, zato me je nakup še toliko bolj prepričal, saj imajo na izbiro bombažne ter bambusove nosilke. Izdelek elastični trak je vreden nakupa. Ko se nosiva, sin zaspi v sekundi. Tudi kapa se prilega v nulo. Zelo zadovoljna z materialom, samim izdelkom, izbiro ter osebjem.

Tajda

Tajda

Slovenija

Nosilka elastični trak je zagotovo MUST HAVE pripomoček, ki ga potrebuje vsaka mamica. S hčerko se narjaši nosiva, ko želi zaspati, jaz pa med tem opravljam hišna opravila ter greva po ostalih opravkih. S Pomé imam dobro uporabniško izkušnjo, prijazno osebje, hitra dostava, lična embalaža.

Ana

Ana

Slovenija
Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 15% popust.

Subscribe to the updates!